Deelnemende restaurants & reserveren

Hieronder vindt u de deelnemende restaurants. U kunt uw filmdiner hier reserveren.
Bent uw benieuwd naar het menu? Neem dan hier een kijkje

Hotel Restaurant Merlet in Schoorl. Dit sterrenrestaurant biedt een culinaire beleving die, aangevuld met de mooiste films tussen de gangen door, onvergetelijk zal zijn. Bij Merlet kunt op de volgende dagen genieten van de filmdiners: dagelijks van 12 t/ 21 januari. Reserveer hier uw tickets voor een fantastische avond.

Landgoed Duin & Kruidberg Santpoort-Noord.
In het Restaurant kunt u terecht voor casual fine dining met een Frans georiënteerde keuken. De subtiele internationale invloeden zorgen ervoor dat u wordt verrast door nieuwe, onbekende smaken en ingrediënten. Ook over de combinatie met de juiste wijn is zorgvuldig nagedacht voor de beste match. De ideale manier om 2024 te beginnen. Boek hier

Het Fallon Hotel, Alkmaar. Films kijken en lekker eten in een voormalige gevangenis, wat is er beter? Het Fallon Hotel is centraal gelegen in het Stadspark De Hout en is een boetiekhotel, dat gevestigd is in het voormalige gevangenisgebouw Schutterswei. Maar hier kunt u op 17, 18, en 19 januari in alle vrijheid genieten van de mooiste internationale korte films. Reserveer hier.

Pappa’s beachhouse in het Haarlemmermeerse Bos. Een van de meest unieke plekken. Midden in de Randstad, weg van de dagelijkse drukte. Papa’s Beach House, voor iedereen die houdt van mooie momenten, een goed gesprek, een spannend boek, lekker eten en nu ook van de mooiste films. Op zondag 14 januari en 21 januari kunt u genieten van de filmdiners. Reserveer hier

Het IJkgebouw ligt op een van de mooiste plekken van Alkmaar, waar je kunt genieten van heerlijk eten en de mooiste korte films. Op Voorstellingen en dineren: 17 en 18 januari Reserveren is mogelijk. Boek hier

Lab 44 in Zaandam. Bij ons kunt u de hele dag genieten van heerlijk eten en drinken. Maar ook vergaderingen, feesten en meer! Ook organiseren wij zelf veel leuke dingen. Dit jaar doen wij mee aan het Holland Short Film Festival. Wij zitten op een unieke locatie, zijn makkelijk te bereiken en hebben geen last van parkeren. Dit kunt u gratis bij ons voor de deur doen. Reserveer hier voor het filmdiner. Beschikbare data: 12, 13, 14, 18, 19, 20 en 21 januari.

Filmhuis Purmerend vertoont zijn films in het Stamhuis, Kerkstraat 11 in het centrum van de stad. Het filmhuis is bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid in de omgeving. En nog beter: het filmhuis heeft lekkere buren. Je kunt eten in een van de drie deelnemende restaurants, een film kijken in de bioscoop en daarna weer aan tafel schuiven. Voorzien van nieuw gespreksmateriaal.

Het Hoedje van de koningin in Purmerend, vlakbij het filmhuis.

Smid eten en drinken. In aangenaam gezelschap uitgebreid tafelen? Smid is een ruim restaurant dat voor iedereen toegankelijk is, van kleine kinderen tot rolstoelgebruikers en op 15 januari ook filmliefhebbers.

Theather café Purmaryn, daar kun je lekker eten en de films ga je kijken in het naastgelegen stamhuis van het Filmhuis Purmerend, een lopend filmbuffet als het ware. Speciaal op Blue Monday 15 januari, met op het programma, comedy en levenslustige films om de meest sombere dag van het jaar te bestrijden.

Welkom bij de Eendracht, de gezelligste huiskamer in Hilversum en de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en goed eten. Stap binnen voor een heerlijk diner, een uitgebreide lunch, een snelle hap of een sfeervolle borrel. Ieder kwartaal wisselt onze menukaart, zodat het perfect past bij het seizoen. Reserveer hier.

De Eendracht Blaricum is de gezelligste huiskamer in Blaricum en de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en goed eten. De heide waar De Eendracht aan ligt is een uniek natuurgebied, dat wordt beheerd door het Goois Natuurreservaat. De schaapskooi ligt op loopafstand en de Schotse Hooglanders en schapen lopen los rond op de hei. Binnen is het warm en fijn, films kijken en dineren.

De Eendracht in Van Bleiswijk is dé ontmoetingsplek van Enkhuizen en een ideale plek om te genieten van goed gezelschap en goed eten. Onze deur staat altijd open, eigenlijk net als thuis. Vind een knusse plek op een van de leren banken of aan de bar en ontmoet buurtgenoten, vrienden, familie en collega’s. En de mooiste films kijken en heerlijk dineren natuurlijk. Reserveer snel!