Menu’s

Hotel Restaurant Merlet
13 en 20 januari
€ 59,-

  • het seizoensmenu vanuit Grand Café Bourgogne

Duin en Kruidberg
14 en 15 januari
€ 69,-

  • Voorgerecht
    Ceviche makreel/ mierikswortel/ Granny Smith/ avocado
  • Hoofdgerecht
    Eendenborst/ pompoen/ macadamia/ zoethout
  • Nagerecht
    Champagne/ vanille/witte chocolade/ amandel

Het IJkgebouw
17 januari
€ 49,-

  • Voorgerecht (keuzemenu)
    Carpaccio met oude Remeker, rucola, Amsterdams zuur en basilicum mayonaise of
    Gerookte rode biet dun gesneden met citroen creme fraiche ingemaakte aceto ui, pijnboompitten en rucola (vegan) of
    Gerookte zalm van Bawykov met citroen, mierikswortel, creme fraiche en toast 
  • Hoofdgerecht (keuzemenu)
    Sate van gemarineerde ossenhaas met sate saus, citroengras, komkommer salade en verse friet of
    Oerhammetje met groene pepersaus , aardappelmousseline en zuurkool of
    Aubergine, paddenstoelen hachee met rode kool en aardappel ( vegan )
  • Nagerecht (keuzemenu)
    Stroopwafel met ingemaakte peer, speculaas mascarpone en amandel roomijs of
    Coupe appel crumble met rozijnen kaneel en vanille roomijs 

Lab44
19 januari
€ 49,-

  • Voorgerecht (keuzemenu)
    Pumpkin goat (v); Gekarameliseerde pompoen-crème, geitenkaas, zoetzure venkel, gerookte amandel of
    Pulpo; Roze garnalensalade, Spaanse octopus, inktvisinkt, limoenolie
  • Tussengerecht (keuzemenu)
    Tom Kha Kai; Tempeh, rode peper, kip of
    Gerookte bospaddenstoelensoep (vegan); Gebakken paddenstoelen, zuurdesembrood
  • Hoofdgerecht (keuzemenu)
    Gnocchi (v); Gebakken shiitake, paddenstoelen, truffel-roomsaus, rucola, Parmezaanse kaas of
    Wildstoof; Baconcrumble, gestoofde kool, zuurdesembrood, krokant van violetaardappel
  • Nagerecht
    Lava cake; Warme chocolade, huisgemaakte tuille, fruitgel, toffee-ijs

Restaurant Colijn in Amstelveen
21 januari
€ 59,-

  • Proeverij menu (vega optie mogelijk)
    + glaasje champagne